Vil København ingen hjemløse have i byen

Behandl os ordentligt undre sig over det som sker

Det lyder rigtig godt det Frank Jensen siger og taler for skal ske i København, han vil gerne have hver 4. nye bolig til at være alment boligbyggeri, som han siger offentligt

Men når han så kommer ind i motorrummet hvor beslutningerne bliver taget, så kender han ikke ordet alment boligbyggeri, nej han er klar til det Behandl os ordentligt kalder social udrensning i boligområderne i storbyen.

Man kan sige dem der vedtog ghettoplanen, har godt og grundigt taget røven på de nederste lag i samfundet, hvis nogle af de gamle socialdemokrater kunne se hvad der foregår i dagens Danmark, vil de vende sig i graven.

Behandl os ordentligt kan se der bliver mere og mere bruge for det vi har talt om nemlig anderledes boformer, til netop de mennesker der bliver tvunget ud af storbyerne på grund af økonomien eller manglende billig bolig. Du som er på arbejdsmarkedet og har et godt job hvor lønnen stiger og huslejen følger med opad, så er det klart at du ikke kan forestille dig der er mennesker som ikke har råd til en bolig. På denne måde er det klart de folk som er lavtlønnede og hvor lønnen ikke stiger samt dem uden for arbejdsmarkedet og på offentlige ydelser må kapitulere.

Dette er vejen til et A og B samfund. Det vil sige at byer er lavet om til zoner. A zonen er for dem som har et arbejde og som kan vælge og vrage imellem alle landets goder lige som service til hjælp i det daglige til de bedste skoler, uddannelse, læger, sygehuse og ældrepleje. B zonen er for dem som er lavtlønnede eller på offentlig ydelse (hvis denne ikke også afskaffes på et tidspunkt, så der igen indføres fattighjælp). I B zonen vil der ikke være lærer, pædagoger eller andre som ønsker sig et job i, så i denne zone vil kun dem med de dårligste uddannelser bor. En B zonen kan der også indføres højere bøder og straffe ved forseelser, som jo det allerede i dag er mulighed for at give.

At sige ét og gøre noget andet
(Frank Jensen tager prisen i sit debatindlæg. Han står i spidsen for en kommune, der har gjort alt, hvad de kan gennem de sidste 40 år for at få fattige ud af byen.

Han har ret i, at der skal laves om på reglerne på statsligt niveau, så det bliver billigere at bygge boliger, men han skal starte med at lave om på Københavns Kommunes regler.

Han forsøger at få det til at se ud, som om han gør en aktiv indsats ved at stille krav om, at hver fjerde nye bolig skal være almen, men han glemmer at fortælle, at Københavns Kommune stadig stiller krav om, at størrelsen på boliger sikrer, at der ikke bliver bygget boliger, som eksempelvis hjemløse har råd til at bo i.

Der er kun én mulig konklusion: Der er ikke politisk lydhørhed over for hverken problemstillinger eller forslagene i den boligsociale debat). (kilde. Altinget.dk)

Læs mere. www.altinget.dk