Vi må til at indse der skal laves områder hvor hjemløse kan være

Behandl Os Ordentligt siger

I dag får vi flere og flere hjemløse, i vores samfund af mange forskellige årsager

Der bliver flere kvinder og unge mennesker som ikke har fast bopæl med surfer rundt blandt venner og bekendte og sove der og andre tider ligger de i trappeopgange eller på gaden over en rist der kan komme lidt varme op fra især når det begynder at blive koldere.

Politikerne prøver ind imellem at smide en pose penge efter de hjemløse og tror det løser problemerne, men så enkelt er det ikke.

Bliver vi ikke dygtigere og mere forstående over for de hjemløse vil problemet aldrig blive løst.

Og folk må indse at der vil være områder i byerne hvor de hjemløse høre til. De hjemløse vil altid søge efter områder hvor der færdes mennesker så er der chance for der kan falde lidt mad af eller penge for at overleve.

– En klar opgradering

(“I må godt få den”, siger manden, der banker på.

– Hvad? Først troede jeg ikke på det, siger Natalia Czarnowska.

Campingvognen, hvor de har overnattet, står på en grund, der tilhører Roskilde Fiskeland. Det er et put and take-område, hvor fiskeentusiaster kan dyrke deres hobby.

Området grænser op til Dyrskuepladsen, der hvert år huser Roskilde Festival. Campingvognen har givet tag over hovedet til Roskilde Fiskelands frivillige på festivalen, men i år, hvor coronavirus har aflyst al musik og fest, har campingvognen stået tom). (Kilde. tv2/lorry.dk)

Mange borgere i dette land har svært ved at se der skal være plads til hjemløse ude i det virkelige samfund, i fremtiden vil det blive en del af samfundsbilledet, der er områder hvor der bor hjemløse. Hjemløshed skyldes mange ting som kan være at man har fået en dårlig start på livet eller er blevet skilt osv.

Behandl Os Ordentligt ser gerne hjemløsheden bliver ordnet så der ikke er nogen som bliver hjemløse, men får den hjælp de skal have. Vores samfund er simpelt hen ikke god nok til at høre og forstå de hjemløse borger så deres problemer kan løses til den enkle hjemløse fordel, men indtil vi bliver så dygtige, må vi give dem plads i samfundet som hjemløse…

De hjemløse er en del af samfundet og de skal ikke pakkes væk, men være synlige, så politikerne sætter ind og hjælper de hjemløse. Dette er ikke en opgave som frivillige eller herberger kan klare uden at det offentlige også sætte ind, men det kræver jo at de forstår hvad det vil sige at være hjemløs.

Læs mere på tv2lorry.dk