Tror du alle er lige for lov

Tror I stadigvæk på vi alle har ligeret, retssikkerhed og tror i den med vægten i hånden, gør alt for den skal være lige?  

I en af Ankestyrelsens afgørelse står der bl.a.

Vi kritiserer, at kommunen har anvendt et mangelfuldt retsgrundlag i afgørelsen. Det har ikke betydning for afgørelsens resultat.

I afgørelsen fra Ankestyrelsen står der intet om hvilke vigtige dokumenter der mangler i at kunne danne en rigtig afgørelse og derfor hedder det at disse dokumenter er mangelfuldt retsgrundlag der afgøres ud fra.

Behandl os ordentligt stiller spørgsmål til hvordan kan en myndighed som Ankestyrelsen lave en afgørelse, når der er mangelfuldt retsgrundlag i en sag….

 Kunne I tænker jer at den samme tekst omskrevet i en dom?

Vi kritiserer, at politiet har anvendt et mangelfuldt retsgrundlag i afhøringen. Det har dog ingen betydning for dommen derfor dømmes du hermed…..

Tænk dig til hvis det var politiet som have glemt dokumentationer fra vidner i en sag og dermed dommeren ville skrive jeg dømmer dig hermed selv om der er et mandelfuldt retsgrundlag….

Behandl os ordentligt spørger vil I vende det blinde øje til den slags eller vil i tænke grundigt over det og tage stilling til det og have det i tankerne fremover på jeres vej!!