Staten har en kæmpe magt, hvis de får lov

Behandl Os Ordentligt siger.

Der var vist en held del der fik kaffen galt i halsen den dag vores regering stod frem og sagde, de vil tilsidesætte en masse love og regler, som omhandler vores ytringsfrihed, vores ret til at forsamles frit (det er stadigvæk lovligt at lave politiske forsamlinger)

Selv vores grænser blev lukket med et hug uden folk blev spurgt eller hørt

Vil ikke tro der er ret mange som har oplevet vores grænser har været lukke (med mindre man kan huske 2 verdenskrig)

Når vi ser den slags ting ske, må vi også vide det er utroligt vigtigt at vi er nogle der er vagthund og holder øje med at de love og regler der er sat på standby i en krisesituation også bliver fjernet igen når tilstandene er blevet mere normale igen eller kan regeringen binde befolkningen på hånd og mund, det tror Behandl Os Ordentligtikke på befolkningen vil finde sig i

I lande som Polen og Ungarn har de lavet meget vidtgående indgreb på grund af virusangrebet, de indgreb har frataget befolkningen deres personlige frihed og demokratiet

I Danmark har vi også set Staten vågnede som Holger dansker i Kronborgs kælder, lukkede sine grænser, udvidede sine beføjelser og satte alle andre aktører ud af spil.

Så kan man spørge sig selv? Kunne det tænkes vi vil se mere af den slags i fremtiden

Her tænkes på miljø, forureningen

Vi har jo set hvad regeringen kan gøre med et hug, kan det ske igen?

Spørgsmålene kan være rigtigt mange men lige nu er det vist en normalisering efter denne slemme virus der har raseret hele verden som man skal tro der havde været en 3 verdenskrig

(Staten er afsløret: Den kan skabe øjeblikkelig forandring, hvis den vil

Vi er en hel generation, der altid har troet, at staten bare var bugtalerdukke for industrilobbyister. Men den illusion har statens håndtering af corona ødelagt, så nu ved vi, hvad vi kan kræve i fremtiden, skriver sanger og forfatter Christian Tranberg). (Kilde. information.dk)

Ikke bare bugtalerdukke

(Ikke siden Anden Verdenskrig er staten trådt i karakter, som vi ser det nu, og har mindet alle om, at den ikke bare har magt, men at den er magt. Det er noget, de fleste af os har haft stort behov for at blive mindet om – især os unge.

Vi er vokset op med troen på, at den virkelige magt lå hos dem, der hviskede politikerne i ørene. At de virkelige magthavere holdt til i bankerne og i industrien. Politikerne har faktisk så lidt magt, troede vi, at vi lige så godt kunne lade være med at stemme.

Politikerne har brugt meget tid i 2010’erne på at fortælle befolkningen, hvorfor ikke handling er godt. Tingene kan jo ikke bare gøres – og slet ikke hurtigt.

Det har alt sammen affødt en apati i befolkningen og en klam fornemmelse af, at staten er en bugtalerdukke for industrilobbyister, og at særinteresser og bankfolk har inficeret vores måde at være befolkning på, gjort vores aktivisme syg af tvivl og handlingslammelse og gjort politikerne selv til et hadet folkefærd). (Kilde. information.dk)

Læs mere på information.dk