Sparekniven er dårlig

Sparekniven er en dårlig ting at bruge, lige som at hæve skatten også er en dårlig ting.

Utrolig dårlig læsning at mange kommuner vil svinge sparekniven for at spare på budgettet og det bliver da kun endnu være når de siger det er på børneområdet der skal laves besparelse

– Når vi får færre pædagoger til flere børn, så får børnene ikke den nærhed og omsorg, de har krav på. Vi ved, at de første år er de vigtigste i et barns liv, og derfor er kvaliteten med gode normeringer og dygtige pædagoger i institutionerne så afgørende, siger Elisa Rimpler”. (kilde avisen.dk)

Vi ved der er børn som får medicin for stress symptomer, på nuværende tidspunkt, så kan vi jo godt regne ud det kun kan blive værre med stress symptomer hos børnene.

Pædagogerne, forsøger at gøre det bedst muligt selv om de bliver færre til at passe børnene, så også de bliver presset til det yderste og flere sygemelder sig med stress symptomer, det er jo skrækkeligt at et sådant arbejdsmiljø er acceptabelt i 2018 og vi har 100.000 uden for arbejdsmarkedet, hvordan kan man som politiker forsvare den slags.

”Vi går ofte hjem med en følelse af, at det kunne gøres bedre, hvis rammerne var i orden, siger Mette Wittenburg, der er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Frederikssund”. (Kilde altinget. Dk)

I andre kommuner sætter man skatten op og det er sjovt nok de fattige kommuner det vil sige man presser de fattige endnu hårdere

Og samtidig sætter man skatten ned i de rige kommuner, det er der jo ingen sund fornuft i hvis man (ikke skal opdele Danmark i de rige kommuner og de fattige kommuner) tænker på alle borger i. Danmark skulle jo også i fremtiden være for alle både rige og fattige borgere, så alle kan få en ordentlig tilværelse.

Ud fra det der sker, kan Behandl os ordentligt se at det er en anden dagsorden man operér med i den danske samfund, man køre åbenbart efter teksten fra det gamle testamente

MATTHÆUS 13:12 – Thi den, som har, ham skal der gives, og han skal få Overflod, men den, som ikke har, fra ham skal endog det tages, som han har”. (Kilde gammelt testamente)

For flere år siden talte fagbevægelsen om skævvridning af det danske samfund, det er de stoppet med, har de forhandlet sig til at tie?

Fattige kommuner

Sparekniven rammer børnene