Skal der ikke være grænse for hvad man må tjene (stjæle)

Skal alt være frit og tilladt

Skal det være helt lovligt at spekuler i aktier og obligationer, uden det skal koste i skat eller lignende. Vi ved alle når der er nogle som slipper for at betale skat, så er der andre i samfundet som skal betale regningen.

Vi ved jo alle at når der spekuleres i boliger, så rammer det altid de laveste i samfundet.

Derfor virker det underligt at man sammen med ghettopakken, giver kæmpe store investeringsselskaber lov at købe almenboliger.

Ghettoudrensningen har intet med kriminalitet eller fordi man vil af med social arv. Det hele bunder i at kommunerne kan se at der er huspriser som kan stige og det samme kan boligpriserne på lejligheder. Man river gode solide bygninger ned så man kan bygge luksuslejligheder.

Med mindre man har et for øje at lave en social udrensning i de større byer så man kan for en anden form for ghetto ”velhaver ghetto”. Alle større byer og visse kommuner ønsker en udrensning, så der ikke mere er hjemløse og syge i deres byer, lige som man ser på sin græsplæne at den skal friseret og fri for skæve skud og frø. Man ønsker en ensrettet lige klinisk steget uanset om det er et menneske eller det er et græsstrå.

Og så kan man skubbe de uønskede folkegrupper ud på Lars tyndskids mark og overlade dem der til ingenting og for hvordan kan de fattige komme til byen uden bil og offentlig transport på arbejde, til læge, sygehus, skole eller andet som vi i dag tager for givet. Nå disse folkegrupper først er nået dertil, så kan de ikke få nogen ydelse for de kan jo ikke komme ind til jobcenter eller gratis i arbejde. Så er fattiggården omdannet til fattigbyer eller fattigkommuner, hvor ingen andre vil bo.

Danmark har gjort dette før, men er det nu også en god ide. Nej, det mener Behandl os ordentligt ikke det er for man glemmer at se på hvad det er for et lokalsamfund børn vokser op i og hvordan det vil præge dem resten af livet i negativ retning uden mangfoldighed og uden at kende til syge, ældre eller det som livet kan gå hen og gå for dem selv om de er født og opvokset i et klinisk og ensartet lokalsamfund.

 Er der noget muggen ved det?

(Nets vil ikke stille op til interview om sagen, men i en pressemeddelelse afviser firmaet, at Børsens beregninger skulle være korrekte. Nets bekræfter dog, at der er er lavet et aktieprogram for ledende medarbejdere.

– Som led i at sikre sammenfaldende interesser om Nets’ langsigtede udvikling, har ejerkredsen besluttet at tilbyde en gruppe af udvalgte ledere og specialister muligheden for at medinvestere i Nets, siger bestyrelsesformand Stefan Götz i pressemeddelelsen). (Kilde. Dr.dk)

Læs mere. www.dr.dk