Sejer for fodboldklub men stort tab for Danmark

Behandl os ordentligt kan se det bliver lettere for superligaklubberne.

Ansigtsgenkendelsessystemet gør det meget lettere at holde styr på de fans der har karantæne fra stadion fordi de har lavet optøjer og ballade ved nogle af fodboldskampene

Når man er fodboldsfan lever man med i hvad der sker og taber ens hold flere gange i træk, er der fans som kan blive det klubberne kalder grove og faretruende over for andre fans, derfor bliver de udelukket gennem længere tid som straf (her kan man så debatter om der er den rigtige måde at straffe på) her bruges mange kontrollører for at kan styre alle de fans der kommer samt holde øje med om nogen med karantæne forsøger at komme på stadion… Så er er ansigtsgenkendelsessystemet en gave til klubberne.

Man kan være for eller imod når det bruges på et stadion, men kan vi også være det, hvis eller skal vi ikke hellere sige når ansigtsgenkendelsessystemet indfinder sig i dit daglige færdig på offentlige veje og stræder, ja måske også når du handler eller tager på koncert, teater eller andre forlystelser, hvor du til med har dine børn og familie med.

Ansigtsgenkendelsessystemet er en trussel mod samtlige borger i hele Danmark, fordi efterhånden har man muligheden for at lovliggøre en sammenkørsel med diverse videoer i overvågningssystemet i hele landet. Der er på nuværende tidspunkt flere og flere sager, hvor det ligger tæt op ad, at det er den uskyldige som bevise sin uskyld. Med et ansigtsgenkendelsessystem som køres sammen med andre systemer, vil det i fremtiden være borgerne som skal kunne bevise sin uskyld og ikke som tilbage i tiden, der var man uskyldig til det modsatte var bevist. I dag hedder det du skyldig til det modsat er bevist, overvågningssystemet er ikke af det gode for det er materiale som der altid vil kunne manipuleres med og ændres på. Med flere og flere sager som der afsiges dom over med manglende bevismateriale og kun på indicier, så hvordan vil det ikke gå med en sådan udvikling.

Rent menneskeligt vil vi også ændre os for alt har indflydelse på hvordan vi agerer i et samfund og der er forskere som er meget imod overvågning fordi det kan gøre mennesker syge og ændre deres ageren i samfundet til noget negativt.

 Hvordan systemet fungerer

(Overvågningssystemet er sat op i samarbejde med Panasonic, og vil, som nævnt tidligere, blive taget i brug første gang i den første hjemmekamp i Superligaen. Systemet scanner udelukkende efter de personer, som er på Brøndby IF’s interne karantæneliste til Brøndby Stadion. Informationerne som systemet arbejder ud fra ligger på en server, som ikke er forbundet til hverken internettet eller andre systemer. Informationerne på denne server opdateres før hver kamp.

Kun personer autoriseret af Brøndby IF kan tilgå serverne og yderligere gør Brøndby opmærksom på følgende:

– Personoplysninger, der behandles som led i ansigtsgenkendelsessystemet, der ikke resulterer i en match med oplysninger fra Brøndby IF’s interne karantæneliste, lagres ikke.

– Personoplysninger, der behandles som led i ansigtsgenkendelsessystemet, der resulterer i en match med oplysninger fra Brøndby IF’s interne karantæneliste, slettes umiddelbart efter kampen.

– Den almindelige videoovervågning fra alle kameraer på Brøndby Stadion gemmes i op til 30 dage.

Er man ikke på karantænelisten vil systemet hverken genkende eller registrere personen). (Kilde. 3 point.dk)

Læs mere. ekstrabladet.dk