Pensionisterne ud af storbyerne

Det er jo totalt forrykt at lave lejlighederne støre så man ikke kan få så meget boligsikring, samtid med man hæver huslejen til ca. 20.000 kr.

Det er måske bevist fordi man vil have pensionisterne ud af de store byer, vi har jo før hørt politikere, taler om den såkaldte ældrebyrde.

Det undrer Behandl os ordentligt rigtigt meget at man omtaler ældre borger som en byrde, de har været med til at bygge dette såkaldte velfærdssamfund op gennem deres lange arbejdsliv, flere er blevet kraftig nedslidte og ramt på andre måder på deres helbred fordi de har udført hårdt arbejde, gennem hele deres arbejdsliv.

Behandl os ordentligt synes jo vi skal bygge nogle boliger de ældre kan bo i og som de ældre har råd til at betale for, uden at få økonomiske problemer og nærmest må gå på gaden og leve deres alderdom som hjemløse.

Vi kan ikke blive ved at kalde os velfærdssamfund, når vi opføre os på denne måde at nogen vil styre befolkningens sammensætning i storbyerne, man laver jo nærmest en kemisk rensning og ud lussing af mindre bemidlede borger i samfundet.

Med finansloven for 2019 i hånden så er der taget hul på kampen mod pensionisterne. Først blev mange kontanthjælpsmodtagere jagtet ud af storbyerne og nu er det pensionisternes tur. I mellem tiden bliver psykisk syge anbragt uden for storbyerne, så storbyerne kun består af luksuriøse folk og dermed renset for enhver form for mangfoldighed men omdannes til parallelsamfund.

Dette giver jo noget til eftertanke og ikke mindst et blik tilbage i tiden som især vores ældre har kæmpet hårdt for at komme til livs i mange år. Det er jo menneskets forståelse for forskelligheden og det at kunne møde alle slags mennesker i dagligdagen som er med til at skabe en forståelse for et andet menneske og når vi fjerner det bliver vi skubbet 100 år tilbage i tiden og flere generationers kamp er spildt til fordel for nogle politikeres ideologier, hvor de mener at lige deres måde at leve på er den rigtige.

Læs mere