Overvågning fra A – Z

Behandl os ordentligt siger:

Dette system går i imod, det er jo skræmmende…

I Kina overvåger man borger mere og mere totalt skræmmende, man kan styre alt, man giver bonus hvis borger opføre sig rigtigt efter statens mening og man giver straf hvis man ikke overholder alle regler og gøre ting staten ikke synes om.

Bonus gives hvis man ikke går over for rødt i lysregulering, hvis man ikke køber spiritus, handler i de rigtige butikker, hvis man gifter sig med den rigtige, hvis man har de rigtige venner, så kan der gives bonus i form af ingen indskud til lejlighed, man kan købe tog og busbilletter uden afgift og man må selv bestemme hvor man køre hen.

Gives der i sted for strafpoint, kan de gives hvis du køber spiritus, tobak vare, du cykler/går over for rødt lys, du gifter dig med den forkerte person, du har de forkerte venner.

Straffen man får, kan være at man ikke kan købe tog, busbilletter, så man ingen steder kan komme.

Der kan blive blokeret for at komme på sociale medier, høre radio, se Tv.

Denne form for overvågning bliver mere og mere rundt om i verden, overvågningen kan bruges til meget. – Bestemme hvilken læge du må bruge, hvilken børnehave dine børn må gå i, hvor du kan gå på uddannelse, hvor du kan arbejde osv…

Ja det er ret uhyggelig hvad der kan styres af staten/kommunerne og hvad betydning det får for dit liv…

Tænk jer rigtigt godt om inden I siger vi har ikke noget at skjule, samfundet må gerne overvåge mig!!!

Overvågning bliver brugt i ”kriminalitetens navn”, når folk er bange pga. alle de skrammekampagner om ”pas på kriminelle”, så er det kun fordi det er nemmere for politikerne at indføre mere overvågning, men har du nogen sinde stoppet op og tænkt over hvor mange tyverier har du set med egne øjne. Har du tænkt på om du reelt kunne være udsat for tyveri eller andet som almindelig borger uden for det kriminelle miljø.

Chancen for i dag at blive overfaldet er langt mindre en for 50 år siden og butikstyveri, bankrøverier og andre røverier og jo stort set på 0 fordi inden steder er der penge at stjæle.

Overvågning er og bliver kun et våben som staten kan bruge mod den almindelig borger. Hvis vi alle trynes og gøres bange samt overvåges er vi ikke mere mennesker men levende robotter som ikke mere kan tænke selvstændigt og tage vare på os selv, men alt dikteres fra oven. Hvad er så lige forskellen på det vi en gang kæmpede imod som var kommunismen og så hvor vi i dag er neoliberalister, liberalister og nationalister som gør nøjagtig det samme.

Læs mere.