Man kan undre sig

Der sker underlige ting i sagen om medicinskcannabis, nogen der har fået kolde fødder eller er der bare blevet lavet en aftale om rettighederne.

Først kom en meget mærkelig udmelding fra Manu Sareen, hvor han siger vi har vundet, så spørger Behandl os ordentligt hvad er det vi har vundet? Og hvem er det så han mener har vundet?

”Tidligere socialminister Manu Sareen og hans ’Patientforeningen for Medicinsk Cannabis’ dropper en retssag mod den danske stat efter, at sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har ændret i bekendtgørelsen om euforiserende stoffer og tilladt køb og salg af plantebaseret medicinsk cannabis med under 0,2 procent indhold af THC. Samtidig lukker Sareen foreningen.

”Vi har vundet,” siger Manu Sareen som forklaring på, at både Patientforeningens hjemmeside og kampagnesiden legalizenature.nu i sidste uge blev lukket ned, og at retssagen mod staten er droppet”.(Kilde skrevet af Nina Bro d. 18. oktober 2018 i Sundhedspolitisk Tidsskrift)

Deneneste Behandl os ordentligt kan se der har vundet noget er da Manu Sareen, han har fået en masse omtale og været i kontakt med pressen, samt været i radio og Tv så han har muligheden for at profilere sig.

Behandl os ordentligt troede medicinsk cannabis skulle bruges til alle syge der har brug for det, så de kunne få lov selv at avle medicinske cannabis ved at have fået lov at have nogle cannabisplanter, men nej det skal kun bruges af dem der har penge til at betale en masse for det.

Lige et spørgsmål mere, hvem har afgjort det er Fyns store tomatkonge Mads Pedersen der skal have lov at producer medicins cannabis i Danmark, er det en tilfældighed eller går der tråde ind i store medicin koncerner, måske endda tilbage til medicinindustrien så de også kan styre og ødelægge medicinsk cannabis. Man kan da kun undre sig over at der pludselig gives tilladelse til dyrkning af cannabis, når politikernes udmelding ellers har været, at de ikke går ind for cannabis pga. forsøgsperioden, ikke har vist gode resultater indtil videre. Hvad er det som der pludselig har gjort at politikerne har ændret mening og endda før prøveperioden er udløbet?

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby betoner, at regeringen også glæder sig over udsigten til arbejdspladser og eksport, inden hun overlader mikrofonen til Terry Booth. Terry Booth er en firskåren, ældre mand. Han er tyndhåret og har en stor bred ring i flettet sølv på tommelfingeren. »Markedet for cannabis kommer aldrig til at være mindre, end det er i dag. Og det har jeg kunnet sige hver dag i et godt stykke tid nu,« siger Terry Booth og løfter sit glas. »Nogle lande har erkendt det og etableret ordentlige forhold for produktion. Det er de kloge lande. Og i den sammenhæng er Danmark et meget, meget, meget klogt land,« siger han og griner. – Gæsterne klapper. De fleste ved udmærket, hvad Terry Booth mener. Det er nemlig ingen tilfældighed, at en række af Nordamerikas største cannabisfirmaer har investeret massivt i lige netop Danmark. (Kilde Information skrevet af Mathias Sindbergs 20. oktober 2018)

Efter hvad Behandl os ordentligt kan se er der meget langt fra forbruger og de syge borgere har vundet noget som helst. De syge borgere er endnu en gang blevet taber til storkapitaler som styre både medicin og cannabis medicin, tak til for ingen ting…

Manu Sareen dropper cannabisforening

Fynsk tomatkonge starter produktion af medicinskcannabis