Må ikke håbe nuværende medicinindustrien skal styre salget af cannabisolie

Cannabis industri rykker

Gartneruddannelsen har faldende elevtal som mange andre erhvervsuddannelser, så de unge cannabis gartner står ikke i kø for at komme ud på arbejdsmarkedet.

På Kold College i Odense håber man at man på sigt kan oprette en gartneruddannelse med speciale i cannabis, siger Kold College i Odense direktør, uddannelsen bliver kortvarig fordi man på kort sigt kan levere arbejdskraft til cannabisindustrien.

Der er udlands storkapital der investerer store summer i at få opstart en cannabis industri i Danmark. Derfor er det vigtigt at der også er medarbejdere som har speciale i cannabis.

Cannabis vender mere og mere frem efter folk for øjnene op for den godes virkning på faktisk alle slags sygdomme.

 Først var politikerne imod cannabis, men efter at der er folk i industrien som har set der kan være mange penge i cannabis, så har politikerne åbnet mere og mere for at lovliggøre cannabis. Desværre er der et problem og det er at politikerne kan se medicinsk cannabis som det eneste lovlige. Hvorfor desværre, jo det er jo netop som med andre naturpræparater at når de omdannes til medicinske natur præparater, så forsvinder den naturlige virkning og dermed er der mange mennesker som slet ikke kan bruge den medicinske cannabis fordi de ingen virkning for ud af dette.

Faldende elevtal

(Siden 2015 er elevtallet på erhvervsuddannelserne faldet med 27 procent, og den udvikling ses også inden for gartneribranchen.

De nye cannabisgartnere står altså ikke i kø for at komme ud på arbejdsmarkedet.

Men hos Kold College i Odense, som tilbyder erhvervsuddannelser, håber direktør Gitte Bargholt på, at den nye cannabisbranche kan få unges øjne op for gartnerfaget.

Derfor regner hun med, at Kold College på et tidspunkt opretter en gartneruddannelse med speciale i cannabis.

– Vi er ikke ret langt i at sige, at vi har et speciale, der hedder cannabis. Men det er klart det, vi går efter, fortæller Gitte Bargholt og fortsætter:

– Jeg tror, at vi skal gå efter noget kortsigtet opkvalificering for på kort sigt at kunne servicere branchen med arbejdskraft). (Kilde. Dr.dk)

Læs mere på www.dr.dk