Landet rundt med telt

Som bekendt tager Behandl os ordentligt rundt i landet for at få en snak og hjælpe borgerne, der hvor de bor. I 2019 valgte vi følgende steder.

 I Odense:

Vi starte vores telttur rundt i landet den 25 maj i Odense på SpringvandspladsenOve Sprogøes plads, et rigtigt godt sted i Odense gågadesystem

Der var andre handlende samt politiske partier fordi det var i valgperioden.

Der skete flere ting i byen netop denne dag træk ekstra mange ud som valgfærdedes gennem gågaden og mange så vi fik øje på os og blev nysgerrige.

Vi talte med mange forskellige mennesker om hvad vi arbejder med i hverdagen og hvordan vi hjælper folk. Vi fik mange roser og mange synes det var noget som i den grad er brug for. Vi takker de forbi passende for den gode modtagelse.

På Christiania:

Næste stop på stedet var grundlovsdag den 5.juni kl.14.00 på Christiania som deltager i

Minoriteter Grundlovsfestival, der var rigtigt mange forskellige små grupper som deltog i festivalen, Behandl os ordentligt have en rigtigt god dag mange kom forbi vores telt og fik en god snak. Vi takker de forbi passende for den gode modtagelse.

 Ved Solrød Strand Jobcenter:

Så blev det den 7.juni – 2019, da vi stillede teltet op uden for Solrød Strand Jobcenter, her kom mange forbi vores telt, ja vi så nogle på cykel stoppe op for at få en af vores folder

Der var ekstra travlt på jobcentret, mange var ved vinduet for at se hvad vi var for en størrelse og nogle var på en gåtur forbi os for at kikke nærmere på hvem vi var. En enkelt medarbejde spurgte os direkte hvem vi var.

Det regnede da vi kørte ud til Solrød Strand Jobcenter men da vi stillede telt op, var der fint vejr, resten af dagen. Vi takker de forbi passende for den gode modtagelse.

 I Nykøbing-Falster:

Her kom vi på besøg den 8.juni kl.08.00, vi stod sammen med små torve handelende og et politisk parti som også var tilstede, vejret var blæsende så vi undlod at sætte sider i teltet, der var ikke mange mennesker lige fra morgenen, hen ad formiddagen dukkede der mange flere folk op, der var flere som kikkede forbi til en snak og fik en folde i hånden.

Vi måtte desværre pakke lidt før sammen, fordi vinden blev meget kraftig og parasoller væltede ved flere af de handelende og det ruskede kraftigt i teltet, vi sluttede med at gå en tur gennem gågaden og dele folder ud, som viste sig at være en rigtig god ide. Vi takker de forbi passende for den gode modtagelse.

På grund af vores gode oplevelser ser vi frem til august, hvor tuen går til Århus og Odense. I Odense foregår det sammen med Udsatte Rådet, hvor der deles mad ud til hjemløse.

Behandl os ordentligt er allerede i gang med at tilrettelægge turene for 2020, så sig til, hvis du har en ide om hvor turen kan gå hen.