Lægerne sider jo i lommen på medicinindustrien kunne det se ud til

Behandl os ordentligt siger.

Det overrasker ikke Behandl os ordentligt at lægen ikke vil udskrive medicinskcannabisolie til deres patienter, lægerne sidder jo i lommen på medicinindustrien….

Behandl os ordentligt siger hmmm… hvad er årsagen til at læger i Danmark er skeptisk over for cannabisolie, man kan endda sige er meget skeptisk, det kan jo undre mange meget når man også ved at der er mellem 5000 og 6000 patienter der hver år dør af forkert medicin, det skal siges det ikke er forkert doseret medicin, nej det er forkert anvendt medicin til den sygdom, det gør man ikke noget ved … hmmm

Behandl os ordentligt undre sig over man ikke kikker til Sverige og se hvordan man uddanner lægerne der, der bliver man undervis og lært om alternative behandlinger samt man bliver lært om kost og kostens indflydelse på borgerens velbefindende, det høre de danske læger næsten ikke om under deres uddannelse

Behandl os ordentligt spørger kan det være fordi medicinindustrien simpel hen uddanner vores læger, det er utrygt hvis det passer, det svare jo til hønsefarmeren spørger ”ræven” til råds om hvordan han skal lave hegnet omkring hans hønsegård så ræven ikke kan komme ind i hønsegården, det kunne hønsefarmeren jo aldrig komme i tanke om

Sjovt nok er det lidt noget andet når det gælder medicinindustrien, så har dem der laver lægeuddannelsen enden bind for øjnene eller måske endda lukkede øjne…

For man kunne da ikke tænke sig dette grime billede at medicin industrien har købt og bundet lægerne på hænder og føder… Nej vel det kan vist ikke passe, eller hvad?

Patientforening og læger bekymrede

(Mette Kragh-Hansen er langt fra den eneste, der selv tager affære.

En undersøgelse fra foreningen Danske Patienter viser, at fire ud af fem af de patienter, der bruger medicinsk cannabis, køber det på det sorte marked.

Lægemiddelstyrelsen advarer mod, at der ikke er sikkerhed for indholdet af cannabisolie på det sorte marked.

Vicedirektør i Danske Patienter Annette Wandel er også bekymret, for hun mener, det udvander forsøgsordningens formål.

– Det vil sige, at mange fortsat kriminaliserer sig selv, og så får vi ikke nogen viden indhentet om de patienter. Og det er jo det, vi har brug for med denne her forsøgsordning: at få mere viden om, hvordan cannabisolie virker, hvem det virker for og i hvilke doser, siger hun.

Tue Flindt Müller, der er formand for Lægeforeningens Lægemiddeludvalg forstår godt, at patienter kan blive frustrerede, hvis en læge ikke har lyst til at udskrive en recept på cannabisolie.

Men han understreger, at lægen har et valg, netop fordi man ikke kender effekterne af cannabisolien.

– Det er jo stadig mit ansvar som læge, at jeg ikke udskriver noget medicin til en patient, som ikke har glæde af det, og som i værste fald kan tage skade af det, siger han). (Kilde. dr.dk)

Læs mere på dr.dk