Kan MRSA-bakterier blive en katastrofe?

Husdyr med MRSA-bakterier forårsager ikke sygdom hos husdyrene. Smitten via kød vurderes af eksperterne til at være begrænset og kan forebygges ved almindelig køkkenhygiejne.

Bakterierne kan blive overført fra dyr til mennesker ved direkte kontakt, men smitter kun sjældent fra menneske til menneske.(Kilde: Ritzau)

Behandl os ordentligt siger: Vi ved jo alle at en kæmpestor del ad kødet i den danske husholdning kommer fra svineproduktionen.

Kæmpe store svinefarme der producere 1000 og atter 1000 svin til fødevarebrug

MRSA-bakterier må dog ikke være helt ufarlig chefkonsulent i Fødevarestyrelsen Stig Mellergaard siger at kommer bakterierne fra stalden og ind på hospitalerne kan det koste pasinter livet. (Kilde: Fødevarestyrelse)

Det er også kommet frem at de hønserier der producer æg til forbrugerne er også ramt at MRSA-bakterier, så Behandl os ordentligt synes der produceres flere ting i den danske fødevareproduktion der ikke ser helt lovende og tryg ud i fremtiden, vi skulle måske have Miljø- og fødevareminister Jakob Elleman-Jensen til at komme med en total udredning på hvad og hvordan fremtidig fødevareproduktion ser ud her i Danmark

Læs mere i NI.dk