Hvorfor er der flere og flere der havner i psykoser og depression

Behandl os ordentligt siger.

Det er trist at se at depression og psykoser er stærk stigende bland unge mennesker, hvad er årsagen+ ved man hvad årsagen er?

Er det fordi man skal være på hele tid, man skal se godt ud, have gode karakter, så man kan være med helt fremme i føre flokken der har det sejeste tøj, de sejeste møbler, de sejeste biler, samt der lægger en enorm pres på hvad familien forventer af de unge mennesker

De skal helst blive bedre, dygtiger, mere velhavende end deres forældre…

Det virker meget rystende at læse når man læser artiklen og finder ud af da den unge kvinde var 19 år og ramt af depression, kom hun på psykiskafdeling, hvor hun blev fastspændt og kunne lægge og skrige i timevis

Hallo skulle man til at se på om psykiatrien trænger til en virkelig gennemgang og derefter tænkes ud af boksen

 

Det er måske også på tide vi tager vores skoleform op til revurdering og ser om der kunne være andre undervisningsformer der virker bedre og mindre stressende

PSYKISK SYGDOM BLANDT UNGE 

Antallet af børn i alderen nul til 17 år, der bliver behandlet på landsdelens psykiatriske afdelinger, er på få år steget markant.

I Region Midtjylland var 2651 børn og unge i kontakt med psykiatrien i 2015. I 2019 var det tal steget til 3117.
I Region Nordjylland var der i 2015 1759 børn og unge, som var i behandling for psykiatriske lidelser.
I 2019 var tallet 3002.

 Kilde: Sundhedsdatastyrelsen

En vej ud

(Men selvom det har været hårdt, så var der lys for enden af tunnelen. Karen Fogh Anderson er i dag 35 år og har det med egne ord godt. Hun er mor til to og arbejder som terapeut og coach.

– Jeg tror ikke, der var et bestemt vendepunkt. Men jeg har haft en familie, der har troet på mig. Når jeg ikke har troet på mig, så har andre gjort det. Det har gjort det nemmere at tænde min kampånd igen. Det er virkelig vigtigt, at man tror på, man er noget værd, fortæller hun og fortsætter:

– Da jeg var i det, så havde jeg hele tiden brug for at vide, at en dag ville jeg også gå på arbejde og have et almindeligt liv. Jeg blev så utålmodig. Det var rigtigt svært, men det var også en fremdrift mod noget, jeg ville). (Kilde. tvmidtvest.dk)

Læs mere på tvmidtvest.dk