Hvor har vi toiletter i offentlige rum

Behandl os ordentligt siger:

Er det ikke lidt forfærdeligt at man har fjernet flere og flere toiletter rundt om i landet såvel i små byer som i de store byer

Samtidig med man har fjernet toiletter er der lavet toiletter hvor man skal betale for at gå på toilet.

Bare det med at man skal betale for at gøre noget så normalt som gå på toilet, mener Behandl os ordentligt viser man ikke er interesseret i at folk befinder sig godt rundt i byerne når man er på strøgtur eller shopping tur rundt i diverse byer

Der bør være offentlige toiletter med passende afstande rundt i bylivet, folk går jo amok hvis de ser folk tisser rundt om i parker og bag buske.

Ikke nok med at de offentlige toiletter er blevet fjernet, men rigtig mange butikker nægter også deres kunder muligheden for et toiletbesøg. Vi skal huske på at vi har folk i bybilledet i alle aldre og nogle har svære ved at vente med et toilet besøg end andre fx vores ældre og små børn. Det er nu frygteligt at stå og høre på en ansat i en butik nægter en ældre at gå på toilettet selv om personen siger det er vigtigt for ellers vil der ske et uheld.

Så lad os igen få flere toiletter i bybilledet, så ingen skal stå i en pinlig situation og så alle har mulighed for at færdes i bybilledet.

Ingen toiletter folk bliver hjemme

(»For de her mennesker gør adgang til toiletter en stor forskel på, om de kan tage af sted. Er der ikke et toilet, kommer de ikke uden for en dør,« siger hun.

Overlægen taler om de trangsinkontinente. Det er personer, der lider af ufrivillig vandladning, og som inden for få minutter tømmer blæren, når tissetrangen melder sig – uanset om vedkommende er på et toilet eller ej.

»Står der ikke et toilet i nærheden, og man bliver utæt, så bliver man våd i sådan et omfang, at det løber ned ad benene,« siger Susanne Axelsen). (Kilde bt.dk)

Læs mere på bt.dk