Hvem havde troet det ville ske i Danmark

Behandl Os Ordentligt siger

Hvad fanden sker der lige i vores lille såkaldt velfærdsland?? Nå, nej det har vi ikke mere…

Hvis der havde været en der for over 10 år siden havde stået op på en ølkasse og råbt det ud over gågadens vandrende folk at det som sker nu, ville vedkommende blevet hentet af politiet og sat ind på den lukkede afdeling

Men nu er vi nået frem til det vi førhen bare så i USA og andre bananrepublikker

Så spørger Behandl Os Ordentligt er Danmark selv blevet en bananrepublik? Et kan vi i hver tilfald sige alle vores større byer har lavet aflusning af social udsatte, kontanthjælpsmodtager, førtidspensionister, arbejdsløse og pensionister, dem har man gjort alt for at fjerne fra storbyerne bla. Ved at sælge alt almenboligblokke til store kapitalfonde som så ombyggede dem, til ejerlejligheder hvor huslejen blev dobbelt så højt eller mere, på den måde har man så fået fjernet alle fra byen man ikke vil have i byen

Behandl Os Ordentligt spørger hvor skal social udsatte, kontanthjælpsmodtager, førtidspensionister, arbejdsløse og pensionister så tage hen og bo?

Så finder de en campingplads, supergodt de kan bo der, når de er blevet smidt på porten andre steder

Men men men så enkelt er tingene ikke i bananrepublikken Danmark, kommunen vil lukke campingpladsen, helt sikker fordi der bor mange social udsatte, kontanthjælpsmodtager, førtidspensionister, arbejdsløse og pensionister….

– Kommunen vil have os fjernet

(Ejerne af Corona Camping uden for Køge, Michael og Susanne Palskov Farnø, kæmper stadig for retten til at drive deres plads med fastboende.

– Der er ingen tvivl om, at kommunen vil have os fjernet, fortæller Michael Palskov Farnø.

Ifølge ham har campingpladsen ændret sig i den kedelige retning. Cafeen, der i årevis har været samlingspunkt for beboerne med hjemmelavet mad, hygge og livemusik, er lukket ned.

Før brugte Michael og Susanne mange timer i cafeen, men i dag må campisterne selv låse sig ind og samles.

Gælden har hobet sig op, og derfor har campingpladsejerne været tvunget til at tjene deres penge et andet sted). (Kilde. tv2.dk)

Læs mere på nyheder.tv2.dk