HPV-skandale afblæst, kan man nu tro på det?

Behandl os ordentligt siger:

Det undrer os helt meget at bare for 1-2 år siden hørte man tit og ofte om unge piger og kvinder at de havde det meget dårligt efter de var blevet HPV-vaccineret

HPV-vaccineret skulle efter signe hjælpe mod dette

”Vaccination mod Human Papilloma Virus (HPV)

Vaccination mod Human Papilloma Virus (HPV-vaccination) har været en del af det danske børnevaccinationsprogram siden 1. januar 2009. Tilbuddet gælder for piger på 12-17 år og for drenge, der er fyldt 12 år den 1. juli 2019 eller senere. Tilbuddet til drenge træder i kraft den 1. september 2019.

HPV står for Human Papilloma Virus. Der findes mere end 100 HPV-typer – heraf er cirka 15 kræftfremkaldende. Den HPV-vaccine, som anvendes i børnevaccinationsprogrammet beskytter mod syv typer HPV (16,18,31,33,45,52 og 58), som er ansvarlig for op mod 90 % af alle tilfælde af livmoderhalskræft. Risikoen for at få livmoderhalskræft forventes således at falde med cirka 90 % efter vaccination. HPV-infektioner er også ansvarlige for en andel af nogle mere sjældne kræftformer, fx kræft ved endetarmsåbningen (analkræft), kræft i skeden (vagina), kræft i de udvendige kvindelige kønsorganer (vulvakræft) og vaccinen yder derfor delvis beskyttelse herfor. Peniskræft og mund- og svælgkræft kan også forårsages af HPV-infektion. Der foreligger ikke tilstrækkelig dokumentation for at vaccinerne også forebygger disse kræftformer. Vaccinen beskytter ydermere mod to typer af HPV (6 og 11) som er ansvarlig for op mod 90% af kondylomer”

Nu har man så undersøgt de sygdoms tegn og kommet frem til at der har ingenting med HPV-vaccineret at gøre, alle unge pige og drenge kan trygt lade sig vaccinere uden at være bange for de blive syge af vaccinen

De vil derimod blive beskyttet mod mange slags kræftformer, så de ikke skal være bekymret for at blive ramt af de kræftformer

Men men men og atter men Behandl os ordentligt vil sætte spørgsmålstegn ved om det kan være rigtigt, først startede det med de unge piger havde det dårligt og havde flere symptomer på alt fra svimmelhed og hovedpine og så høre man lige pludselig intet om der er unge piger der har det dårligt, derimod anbefaler de HPV-vaccineret til alle både pige og drenge

Ingen træthed og hovedpine

(Reimar W. Thomsen, der er overlæge på Aarhus Universitetshospital og lektor på Aarhus Universitet, har stået i spidsen for tre andre analyser, der kom ud af bevillingen fra SATS -puljen. Heller ikke han finder øget forekomst af sygdomssymptomer hos piger, der er blevet vaccineret.

Men de symptomer, hundredvis af piger klagede over for år tilbage, udløste ikke nødvendigvis en egentlig diagnose. De syge piger klagede over voldsom træthed, svimmelhed, hovedpine, hjertebanken, mavepine og andre uforklarlige symptomer.

Reimar W. Thomsen og kollegerne har derfor undersøgt, om piger oplever flere u-specifikke symptomer, i året efter de er blevet HPV-vaccineret, end ikke-vaccinerede.

– Der er intet i vores store, landsdækkende studie, der giver mistanke om en sammenhæng mellem HPV-vaccination og øget hyppighed af sygehuskontakter med symptomer som træthed, svimmelhed, hovedpine, hjertebanken, besvimelse eller smerter, konkluderer forskerne). (Kilde. udeoghjemme.dk)

Hertil har Behandl os ordentligt lige denne kommentar, læge kan lukke øjnene for meget hvis de får besked på de skal gøre det fra medicinindustrien, det er før set….

Læs mere udeoghjemme.dk