Har Danmark genindført slaveriet

Behandl Os Ordentligt siger

Her har vi nok en af det mest tydelige beviser på at arbejdsløse, kontanthjælpsmodtager går ind under 2 rangs mennesker

Da statsministeren lukkede Danmark ned 11. marts blev offentligt ansatte sendt hjem, ledige sendt i aktivering

Det er jo helt ude i hampen at man hjemsender alle offentlige ansatte og opfordre alle virksomheder i Danmark til at hjemsende alle deres medarbejdere, der er mulighed for der kan arbejde hjemme fra, for at stop smittefaren mens arbejdsløse og kontanthjælpsmodtager blev sendt den modsatte vej ud på arbejdsmarkedet

Mange kontanthjælpsmodtager har tit flere former for lidelser (høre til den såkaldte udsatte gruppe) men alligevel sendte kommunerne dem ulovligt i aktivering

Styrelsen tilføjer, at 14 af landets 94 jobcentre ikke har svaret på henvendelsen om årsagerne til, at der er registrerede påbegyndte virksomhedsrettede forløb i suspensionsperioden.

Det har alligevel ikke været muligt fra STAR at få indsigt i, hvilke jobcentre i hvilke kommuner der ulovligt har iværksat virksomhedspraktikker og løntilskudsjob.

Behandl Os Ordentligt siger det undre os ikke de ikke kan finde ud af at registrere når sagen omhandler denne kategori mennesker

Hvor svært kan det være at give kommunerne bøder eller andre sanktioner når de lave ulovligheder og som de slet og ret nægter at give STAR indsigt i.

Hvis kommunerne bare kan nægte uden konsekvenser, så er banen jo lagt for at kommunerne kan gøre som de vil uden systemet kan røre dem. Er det virkelig det som folketingets politikere ønsker

STAR bekræfter ulovlig aktivering
(Uanset fejlregistreringer bekræfter STAR altså, at der er etableret virksomhedspraktik og løntilskudsjob i kommunerne i perioden efter regeringens tiltag for at begrænse smitten med COVID-19.

Ifølge STAR har registreringspraksis i jobcentrene ikke været retvisende. Styrelsen har dog i starten af juli ”ikke viden om, hvor stor en del af de registrerede forløb i suspensionsperioden, der er fejlregistrerede,” fremgår det.

”STAR har over for alle landets jobcentre på ledelsesniveau påtalt, at jobcentrene skal være opmærksomme på deres registreringspraksis og sikre, at deres registreringer er retvisende,” oplyser styrelsen.

Styrelsen tilføjer, at 14 af landets 94 jobcentre ikke har svaret på henvendelsen om årsagerne til, at der er registrerede påbegyndte virksomhedsrettede forløb i suspensionsperioden.

Det har alligevel ikke været muligt fra STAR at få indsigt i, hvilke jobcentre i hvilke kommuner der ulovligt har iværksat virksomhedspraktikker og løntilskudsjob). (Kilde. hk.dk)

Læs mere på hk.dk