Giv mig fred

Behandl os ordentligt forstår ikke hvorfor uddanner man læger, når kommunerne ikke vil tro på det lægen skriver om sine patienter. Det virker jo helt ude i hampen at, det lægerne skriver om deres syge patienter bliver omstøbt af ikke uddannede fagfolk ansat i kommunerne

Er det et godt samfund, når man skal kæmpe i mange år for at få et fleksjob eller førtidspension, når speciallæger og andre faglige kyndige med en længerevarende uddannelse inden for sygdomme har stillet diagnosen om, at en person aldrig vil kunne arbejde.

Behandl os ordentligt synes også det virker helt sindssyg at kommunerne driver borgerne helt der ud hvor borgeren tænker selvmord og nogen endda gør alvor af at begå selvmord. Kommunerne er jo en forvaltning, men forvaltningen er blevet overhalet inden om ved at kommunerne skal tænke i hvor og hvordan de kan spare på offentlige ydelser og hjælp til borgerne. Kommunerne er gået i selvsving i at søge fonde, give sanktioner og nægte folk førtidspension, fleksjob og andet. I dag virker det som om alt drejer sig om penge, ja selv visse sagsbehandlere tænker i kroner fordi de kan få bonus.

 Desværre sker det i de fleste tilfælde når en begår selvmord, så bliver det tiet ihjel fordi selvmord ikke er noget folk kan tale om, mange har berøringsangst. I andre tilfælde når der sker et selvmord kommer det ikke frem hvorfor det skete og om presset fra kommunen var dråben der fik det til at ske. Og mange føler det er en skam der hænger over familien når der er bliver begået selvmord.

Behandl os ordentligt synes det skal mere frem i lyset hvorfor folk bliver drevet så langet ud, at det ender i selvmord. Før vi får en viden på området, kan vi jo ikke ændre på, at folk tager deres eget liv.

I afskedsbrevet skrev om jobcenteret
(- I et afskedsbrev havde hun skrevet, at hun ikke længere magtede flere ydmygelser i jobcentret. 

– Hun dukker stadig med mellemrum op i min bevidsthed, når lignende sager rammer min attestbunke. 

– Jeg har måttet råde patienter til at flytte i håb om bedre sagsbehandling, fordi jeg var alvorligt bekymret for deres helbred og overlevelse, skriver Anders, der også nævner, at mere end to tredjedele af 1400 sygemeldte medlemmer af FOA, 3F og Dansk Magisterforening svarer, at jobcentret belaster deres livskvalitet. 23 pct. i en grad, så de har følt, at livet ikke var værd at leve).(Kilde. Ekstrabladet.dk)

Læs mere i ekstrabladet.dk