Forsikringsselskab truer med overvågning

Man skulle næsten tro det var det man i gamle dage kaldte en soap opera serie.

Det handler om en kvinde som har været udsat for en arbejdsulykke og forsikringsselskab så ikke mente kvinden var så dårlig som hun var blevet vurderet til

Forsikringsselskabet filmede kvinden flere gange både da hun handler ind, tankede benzin på og hentede børnene i børnehaven.

Det er utroligt at en borger som er tilskadekommet og blevet vurderet af læger at de har en arbejdsskade og mistet en del af deres arbejdsevner, skal mistænkes, tjekkes og overvåges af ikke faglige personer som et forsikringsselskab.

Hvad er det for et samfund vi er ved at have nu til dags, skal der køres retssag, overvåger kunderne fordi man er bange for alle mennesker snyder og bedrager alt og alle. Man ser i dag folk som bliver syge eller kommer til skade som mennesker der ”kun” er ude på at snyde sig til penge og slippe for at arbejde. Hvor er troen på systemet især sundhedssystemet at dem som har taget en længere varende uddannelse er i stand til at kunne stille den rigtige diagnose og bedømme arbejdsevnen.

Man kan også undre sig over hvorfor uddanner man læger og speciellæger til at undersøge og vurder syge borger, for skader, sygdom osv. hvis man ikke vil tro på dem og får ikke faglige personer som forsikringsselskaber og kommuner til at vurderer hvor syge borgerne er.

Vi er måske på vej derhen hvor amerikanerne har været i flere år (eller er vi nået dertil?), så bare man har penge og en god advokat, så er man utrolig godt rustet til at modstå de ting man kan blive udsat for i hverdagen.

Læs mere