Er vejen frem færre og dyre boliger

Vi har brug for flere billige boliger i Danmark – ikke færre. Enig?Her får du et overblik over, hvor der skal rives boliger ned som konsekvens af den såkaldte ”ghettopakke”:
➡️ Bispehavehaven i Aarhus: 318
➡️ Gadehavegård i Høje-Taastrup: 260
➡️ Gellerupparken/Toveshøj i Aarhus: 945
➡️ Mjølnerparken i København: 23
➡️ Motalavej i Slagelse: 347
➡️ Munkebo i Kolding: 36
➡️ Ringparken i Slagelse: 149
➡️ Skovvejen/Skovparken i Kolding: 243
➡️ Stengårdsvej i Esbjerg: 116
➡️ Tingbjerg/Utterslevhuse i København: 42
➡️ Taastrupgaard i Høje-Taastrup: 266
➡️ Vollsmose i Odense: 1.000
Nedrivningerne skal været ført ud i livet før 2030. Læs mere her: https://bit.ly/2kLLbWf.

Behandl os ordentligt siger:

Det boligministeren siger lyder jo som sød musik i manges øre uden tagen dem der høre til underklassen, du vil blive jaget uden for bymuren som i gamle dage da de spedalske blev jaget udenfor byen og kun fik lov at komme ind til bymuren og tigge mad, det får de så ikke lov til i dag…

Det er trist når storbyerne kun blive for de rige og dem der sover på gaden, byerne bliver golde for liv, humor og god underholdning

Det værste er jo at årsagen til disse nedrivninger ikke er, at der er kriminalitet som skal udryddes eller en social arv som skal ændres. Nej det som der ligger i ”ghettoplanen” er at kommunerne kan få flere skattekroner ind pga. at huspriserne altså ejendomsskatterne vil stige. Det bliver også en fordel for husejerne for de kan få mere for deres huse ved salg.

Dette er gevinsten for kommuner og husejerne, men den folkepensionist eller handicappede som bare vil have lov til at bo billigt fordi den offentlige ydelse ikke rækker langt må bøde for deres gevinster og skal til at have længere til butikkerne og betale mere i husleje og mad mv. Da disse mennesker ikke kan finde de ekstra penge i den offentlige ydelse, ja så siger det sig selv at den eneste måde de kan spare på er de små gaver til børn og børnebørn og ikke mindst må de skære ned i den daglige mad, rengøring og bad.

Man reducer almene boliger, det betyder de dårligste stilede bliver jaget ud af byen

(Kommuner og boligorganisationer vil bruge alle lovgivningens redskaber til at omdanne de udsatte boligområder til velfungerende bydele. Særligt nybyggeri benyttes i stort omfang. Med over 10.000 nye boliger – inklusive erhvervsenheder – sker der en nettotilvækst på i alt 3.645 nye boliger i de 15 boligområder samtidig med, at der tilføres en stor del erhverv til områderne. – Særligt i de tre største byer sker der et stort omfang af nybyggeri. Her vil der blive bygget ca. 6.000 nye boliger. Det betyder, at der er en nettotilvækst på 3.700 nye boliger i de fem boligområder, som ligger i København, Aarhus og Odense).  (Kilde fagbladetboligen.dk)

Læs mere på fagbladetboligen.dk