Efter fald kommer stigning på offentlig forsørgelse igen

Behandl os ordentligt siger:

Hvordan skal den lige forstås, ja det kan være rigtigt vanskeligt at hitte ud af

Først vil Behandl os ordentligt lige fortælle siden vi sagde farvel og tak til tidligere dagpengesystem og det blev ændret til et 2 års dagpengesystem så er der faldet 100.000 ud af dagpengesystemet

Nå ja tænker mange så får de jo bare kontanthjælp eller andre offentlige ydelser, men nej sådan spiller musikken ikke helt i samme periode hvor de 100.000 faldt ud af dagpengesystemet så er 0 indkomstgruppen steget fra 60.000 til 120.000 personer, da man jo også ændrede kontanthjælpssystemet og dermed måtte mange leve af en indtægt.

Har kommunerne ansat jonglør og klove i deres arbejdsmarkedets udvalg (man kunne tro det) de jonglere og klovner rundt med borger og tal som det passer bedst med at kunne hente refusions kroner i staten og andre sjove julelege som giver penge i kommunekassen. Alt sammen på bekostning af den ledige.

Flytter arbejdsløse frem og tilbage i uddannelsestilbud, aktivering, kontanthjælp, ressourceforløb, løntilskud og praktik alt efter om det giver penge i kommunekassen for at med den anden hånd betale sig til private aktører til millioner. Et job som ellers de kommunal ansatte skulle varetage.

Så behandl os ordentligt ved man skal læse disse tal med en gram salt

Skulle tro det var jonglør og klovne der laver disse udregninger

(De seneste års fald dækker blandt andet over, at der er færre ledige på dagpenge og kontanthjælp. Desuden er der færre på efterløn og førtidspension. 

Det er sket i en årrække, hvor der har været god gang i dansk økonomi, hvilket har øget beskæftigelsen på arbejdsmarkedet.

I samme periode er der blevet gennemført reformer af pensionsreglerne, hvilket betyder, at folk skal arbejde i flere år, inden de kan trække sig tilbage. 

I samme periode er antallet af SU-modtagere steget med knap 100.000 til 323.000). (Kilderitzau)

Læs mere på jv.dk