Der dør mennesker af resistens bakterier i Danmark

Behandl os ordentligt siger:

Der er mange som ikke ved hvad multiresistent bakterie er for noget.

Samt mange ej heller ved at der ca. er 120 personer der hver år dør af multiresistent bakterie.

Det kan man så sige ikke er så slemt hvis man sammenholder det med personer der dør af forkert medicinering ca. 6000 om året

Multiresistent bakterie bliver et større og større problem, vi skal måske til at tænke i alternative behandlingsmetoder når folk bliver ramt at influenza eller lignende, måske skulle folk bare gå i seng og give den influenza tid til at komme sig samt slappe lidt af i kroppen og fra den stressede verden i stedet for at æde pencilen som bolsjer

Lad os som i Sverige få det alternative med ind i lægeuddannelsen, så vi kan se andre muligheder end bare at hælde medicin/piller for borgerne i rå mængde

Behandl os ordentligt opfordre borgerne til selv at sætte sig lidt ind i hvad multiresistent bakterie er og hvorfor det kan være farligt for os mennesker, fordi det ikke kun er læge og sundhedsvæsnets problem.

Det kan også blive dit problem i fremtiden!!!

Samtidig opfordre vi alle lægerne til også er være imødekomne overfor tanken om nye alternative behandlingsformer, så vi kan undgå alle de dødsfald og måske finde noget som er langt mindre skadeligt end medicin og piller.

arbejdsmarkedet har svært ved at accepterer fravær pga. børns sygdom i hvert tilfælde ikke alt for mange dage om året og derfor dækker forældre sig ind så godt som muligt for ikke at miste jobbet, men det har en bagside af medaljen og det er at forældre er med til at gøre dem selv og deres børn kommer i farezonen for at blive multiresistente.

Oplysning:

En undersøgelse viser 

46 procent af danskerne ved ikke, hvad antibiotikaresistens er (2018). Det viser en fælles nordisk undersøgelse, som Sundheds- og Ældreministeriet er afsender på”.

 Nogle lande er på vej ud over kanten

(Nogle lande er, ifølge Jenny Dahl Knudsen, “på vej til at køre ud over kanten”, når det kommer til antibiotikaresistens.

– Der er vi heldigvis ikke i Danmark. Det er få patienter her i landet, der dør, fordi vi ikke kan behandle dem for en multiresistent infektion, siger hun.

Ifølge det Europæiske Center for Sygdomsforebyggelse- og Kontrol, ECDC, dør omkring 120 danskere årligt, som det ser ud i dag, på grund af en infektion med multiresistente bakterier.

I Italien er antallet af døde helt oppe på 11.000. Tager vi højde for befolkningstal, er det cirka ni gange så mange som i Danmark.

Kigger vi andre steder ud i verden ser det endnu værre ud. Især Indien er kendt som et hotspot for multiresistente bakterier. Tilbage i 2013 anslog forskere, at 58.000 babyer døde, fordi de blevet smittet med en multiresistent bakterie af moderen).(Kilde dr.dk)

Læs mere på dr.dk