De rige bliver endnu riger

Det ses i storbyerne

tydeligt i storbyerne at de rige bliver rigere. En såkaldt normal arbejder familie har ikke længere råd til at købe hus og bor i storbyerne.

For mange år tilbage flyttede arbejder familierne ud af storbyerne for at købe sommerhuse fordi de fik flere penge. Så blev sommerhusene til helårshuse og alt dette kunne en håndværker stort set op til for få år siden, hvor håndværkeren i dag ikke kan stile efter det de rige gør at investerer i opkøb af bolig/lejemål i storbyerne, da priserne er steget med himmelfart til noget som ligner mafia priser. I dag er selv håndværkerne delt op i 2 grupper dem som kan klare sig endnu og kan tjene godt og så dem med en mere almindelig løn og må flytte ud til yderområderne.

Og samtidig bruger man ghettopakken mod alt almenboligbyggeri og eksisterende boliger, man sælger dem til store kapitalfonde, hvor en del af dem er udenlandske opkøbere med en stor kapital. De opkøber almene boliger i Danmark og derefter nedbryder de boligerne og bygge nye lave bebyggelser som gør at villapriserne og andre huspriser i området stiger. Altså en vinding til egen fordel.

Det vil sige antal af lejligheder bliver halveret og dermed en kraftig huslejestigning som kun de rige kan betale

Vores storbyer bliver meget ensartet det vil sige mindre eller større kapital ghettoer i stedet for som i dag byer med mangfoldighed, det ødelægger de by former vi kender i dag og det er en meget trist udvikling.

Det vil jo også have betydning for hvem vores børn går i institution, skole og uddannelse med. Børnene vil vokse op og aldrig se nogle som er andeledes end dem selv og dermed fjerner man forståelsen hos børn for mangfoldighed som vi igennem mange år har kæmpet for at indføre. Det lokale kommunale system vil også ændre sig, da det er befolkning lokalt som stemmer byrådet ind og dermed vil det synliggøre sig hvem der prioriteres i de kommuner som udelukkende har eller hvor største delen af borgerne er rige.

Behandl os ordentligt mener dette er en meget uheldig udvikling som kun kan skade mange generationer frem.

Danmark skiller sig ud fra Skandinavien

(Danmark ligner ikke længere resten af Skandinavien, når det gælder indkomsten hos den rigeste procent.

De rigeste danskere – den ene procent, der tjener mest – havde i begyndelsen af 1990’erne en andel af danskernes samlede indkomst på omkring syv procent.

Men den er nu steget til 11 procent af den samlede indkomst. Det viser en analyse fra tænketanken Kraka i samarbejde med konsulentvirksomheden Deloitte). (Kilde. Ritzau)

Læs mere på Nyheder Tv 2.dk