Blev hjemløs af sin opvækst

Behandl Os Ordentligt siger

Et eller andet sted er det jo ikke svært at forstå at man kan ende med at være hjemløs med den opvækst som der står i artiklen. Den hjemløse har som barn har hængt ud over altanen hvor sin far holder en i et ben og truer med at give slip, samt den hjemløse har søgt tilflugt i en klædeskab fuld af tomme ølflasker…

Samt som barn kunne man være så uheldig at lige en flaske barnet drak af var fuld af kølervæske

Skulle jo tro det var manuskriptet til en eller anden spillefilm men nej det er det langt fra det er den skinbarlige sandhed om hvad der har forgået i et hjem fuld af alkohol og vold.

Kan undre sig meget over der ikke er nogen der har haft en lille anelse om hvad der foregik i hjemmet og så kunne have været medvirkende til der kunne være givet den hjælp der netop havde været brug for i hjemmet

Behandl Os Ordentligt undre sig over hvor er evt. børnehave og efterfølgende skole, når der er, for med sådan en opvækst ville læren kunne spotte der er problemer i hjemmet.

Har skole og børnehave valgt at lukke øjnene eller er lærerne ikke gode nok til at spotte børn med problemer i hjemmet. Her tænker vi også på om lærerne og pædagoger slet ikke høre og ser at disse børn ikke har kammerater med hjem, men altid besøger andre kammerater eller måske slet ikke har nogen kammerater at være sammen med… spørger bare!!!

Tænker måske der er sparet og ændret i måden lærer og pædagoger taler sammen med børnene på, så der er sket en afstand til at komme tættere på børnene, så de kan lodde om barnet har problemer i hjemmet. Eller venter det offentlige også dette skal udlægges til frivillige organisationer, som det er sket mere eller mindre vedr. at skaffe kontaktpersoner til hjemløse som skaffes bolig.

 Tæt på at dø

(Det var et hjem præget af druk, vold og kaos, hvor man skulle klare sig selv, og omsorg ikke var noget, man kunne tage for givet. Det var også et hjem, hvor Carina som 1-årig var ved at dø, fordi hun drak kølervæske, som stod i en tom ølflaske.

– Flasken stod i bunden af skabet, hvor jeg godt kunne lide at sidde og pille snørebåndene ud af mine forældres sko, mens min far lå og sov branderten ud, fortæller Carina.

– Da min mor kom hjem fra arbejde, fandt hun mig på gulvet og måtte ringe efter en ambulance.

Carina fik skiftet alt sit blod, og det var et mirakel, at hun overlevede). (Kilde. msn.com)

Læs mere på msn.com