Beskæftigelsesministeren er bekymret over nye tal

”Beskæftigelsesministeren er bekymret over nye tal, der viser, at mange kontanthjælpsmodtagere, der er erklæret parate til at varetage et job, kan gå i mange måneder uden at søge job”.

(Kilde: avisen.dk)

Det undrer ikke Behandl os ordentligt, hvis kontanthjælpsmodtager, har svært ved at få søgt en masse job, når man samtidig har en fuldtids aktivering for sin kontanthjælp og er syg.

Bare det at være kontanthjælpsmodtager er jo et fuldtids arbejde og mange af dem bliver presset og stresset af alle de praktikker, arbejdsprøvninger som ikke føre til en hylende fis…

At det kommer bag på Beskæftigelsesministeren, viser vel bare han ikke ved hvad der forgår med kontanthjælpsmodtagerne i arbejdsmarkedssystemet og ikke mindst hvad det er de presses ud i af jobcentre og dermed kommunerne.

Behandl os ordentligt har talt med flere kontanthjælpsmodtager som oplyser om når de slutter en praktik går der et halvt år før de er ovenpå igen, men det bliver svære og svære at komme oven på igen fordi den ene aktivering afløses af den næste aktivering.

Så det slider på kroppen/helbredet, måske er der kraftigere nedslidning end jord og betonarbejder er udsat for…

Beskærftigelsesministeriet pressemeddelelse 28-01-2019

Avisen.dk