Aktivering for hvem

Er aktivering til for at hjælpe jobkonsulenter, socialrådgiver og sagsbehandler, Behandl os ordentligt sætter stort spørgsmål ved at det skulle hjælpe dem der bliver sendt i aktivering.

Ja man kan godt stille sig selv om hvem er aktiveringen til for, når man ser hvor mange der sendes i aktivering og hvor få der får et ordinært job.

Mange kommuner ansætter privat jobkonsulenter som også har deres egne socialrådgiver og sagsbehandler med, de har lavet et privat firma så kommunen så ansætter til at løse den opgave at holde kontanthjælpsmodtager i konstant aktivering.

Det er så her Behandl os ordentligt meget kraftig tegn i sol og måne på at aktivering er til for jobkonsulenter, socialrådgiver og sagsbehandler fordi man kan se de har millionindtægt imens borgeren på kontanthjælps som skulle hjælpes stadigvæk går i aktivering uden ordinært job. Imens borgerne er i kløerne på aktiveringscirkusset, så bliver mange ramt af stress, angst og bliver psykisk syge fordi de føler sig pisset på, nedgjort, buret inde i den evig kørende trædemølle og 24/7 skal stå til regnskab for deres privatliv som de langsomt ser forsvinder.

Vi skal lige huske dette aktiveringscirkus, er meget vanskeligt at få ændret, fordi de private socialrådgivere, jobkonsulenter og sagsbehandler tjener en masse penge på det.

De virksomheder der har folk i aktivering tjener/spare penge på det

Politikerne viser den arbejdende befolkning at de stammer grebet på dem uden for arbejdsmarkedet, så folk der er i arbejde klapper i deres små hænder over der bliver gjort noget, så ingen kan side i sofaen og pengene bare kommer flyvende ind af brevsprækken til dem.

Behandl os ordentligt er klar over at skal der ske forandring i tingene skal den arbejdende befolkning lette på sig og sige ”STOP” nu kan vi ikke tåle at se folk uden for arbejdsmarkedet bliver behandlet på denne måde, vi er nød til at tage skeen i den anden hånd og tænke ud af boksen, det kan jo blive os selv der står med ørene i postkassen en dag og så vil vi gerne have en ordentligt behandling. Læs mere